6984307821 Λεωφ. Κωνσταντίνου Καραμανλή 93, Αχαρνές
hero image
 
GROUP ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Εμπόριο Στερεών Καυσίμων Αχαρνές Αττικής - Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ - Μπρικέτες
 
 
   
   
Η επιχείρησή μας “GROUP ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στις Αχαρνές, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με το εμπόριο στερεών καυσίμων, παρέχοντας ποιοτικά και οικονομικά προϊόντα που μπορούν να σας εξασφαλίσουν ζεστασιά τις κρύες ημέρες του χειμώνα.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στις Αχαρνές, καθημερινά μπορείτε να βρείτε ξερά Ελληνικά καυσόξυλα δρυός, οξιάς, ελιάς, πεύκου και πουρνάρι, κομμένα στο ιδανικό μέγεθος για το τζάκι, την σόμπα ή τον ξυλολεβητα σας.
 
   
 
 
 
Ακόμα, διαθέτουμε άγρια κάρβουνα τα οποία αποτελούν την ιδανική λύση για οικιακή αλλά και επαγγελματική χρήση. Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείας, σας προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα σε πέλλετ καθώς και σε μπρικέτες, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Παράλληλα, σε εμάς μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από άνθη και φυτά για τον κήπο, το μπαλκόνι σας καθώς και φυτά εσωτερικού χώρου.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ


από Ελληνικά καυσόξυλα, κάρβουνα, πέλλετ και μπρικέτες,
πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ
Διαθέτοντας σύγχρονα φορτηγά με γερανό, μπορούμε να αναλάβουμε την άμεση και δωρεάν μεταφορά των καυσόξυλων στο χώρο σας για παραγγελίες άνω των 3 κυβικών και με την δυνατότητα ανύψωσης με γερανό στις Αχαρνές και σε όλη την Αττική.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι πάντοτε στην διάθεση σας και έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τα ιδανικά προϊόντα.

Στόχος μας είναι με κάθε πελάτη να δημιουργούμε σχέση εμπιστοσύνης και αυτό επιτυγχάνεται χάρης την άμεση εξυπηρέτησή, την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας και των ανταγωνιστικών τιμών μας.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τις Αχαρνές και όλη την Αττική.