6984307821 Λεωφ. Κωνσταντίνου Καραμανλή 93, Αχαρνές
hero image
 
 
 
ΜΠΡΙΚΕΤΕΣ
GROUP ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ | Εμπόριο Στερεών Καυσίμων Αχαρνές Αττικής


Οι μπρικέτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αντί για καυσόξυλα καθώς μπορούν να καλύψουν οικολογικά και πλήρως τις ανάγκες σε θέρμανση ενός μέσου σπιτιού χωρίς την χρήση άλλης θερμαντικής πηγής καθώς έχουν ευρεία εφαρμογή σε τζάκια, ξυλολέβητες, ξυλόσομπες, σόμπες - λέβητες καθώς και σε ξυλόφούρνους αρτοποιίας. Έχουν τριπλάσια δύναμη καύσης από τα καυσόξυλα και σταθερά υψηλή θερμοκρασία με βαθμό απόδοσης 95%.

Στην επιχείρησή μας “GROUP ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στις Αχαρνές, θα βρείτε μπρικέτες άριστης ποιότητας, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Οι μπρικέτες ξύλου


είναι ιδανική λύση για θέρμανση οικιών και επαγγελματικών χώρων όπως εστιατόρια. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλες τις συσκευές στερεών καυσίμων όπως τζάκια, ξυλολέβητες, ξυλόσομπες και σόμπες που επιθυμείτε να βγάζουν πολύ φλόγα και ζέστη.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
  Ελάχιστη υγρασία 
  Ελάχιστη στάχτη 
  Εύκολη αποθήκευση 
  Δεν αφήνουν υπολείμματα στην καμινάδα 
  Επιβαρύνουν ελάχιστα το περιβάλλον
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες αλλά και να σας προτείνει τις ιδανικές μπρικέτες.
 
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τις Αχαρνές και όλη την Αττική.