6984307821 Λεωφ. Κωνσταντίνου Καραμανλή 93, Αχαρνές
 
 
 
ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ
Καυσόξυλα Παπαδημητρίου | Εμπόριο Στερεών Καυσίμων Αχαρνές Αττικής


Η επιχείρησή μας “ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στις Αχαρνές, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στον χώρο, μπορεί να σας προμηθεύσει με τα ιδανικά καυσόξυλα, άμεσα και κυρίως οικονομικά. 

Διαθέτουμε και σας προσφέρουμε καυσόξυλα δρυός, οξιάς, ελιάς, πεύκου και πουρνάρι, τα οποία προέρχονται από Ελληνικά δάση, εξασφαλίζοντας σας άριστη ποιότητα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Όλα τα καυσόξυλα μας


είναι κομμένα στο κατάλληλο μέγεθος για τζάκια, σόμπες και ξυλολέβητες, ενώ διατηρούνται σε στεγασμένους χώρους για να μην βρέχονται, ώστε να είναι απαλλαγμένα από την υγρασία που δυσκολεύει το άναμμά τους και δυσχεραίνει την καύση.
 
 
 
 
 
 
 
 


Καυσόξυλα Δρυός


Τα καυσόξυλα δρυός είναι σκληρά ξύλα, δεν σαπίζουν εύκολα, δημιουργούν ωραία φλόγα και καίγονται με ήρεμη και μακριά φλόγα αποτελώντας την ιδανική λύση.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
 


Καυσόξυλα Οξιάς


Τα καυσόξυλα οξιάς έχουν μικρή πυκνότητα, ανάβουν εύκολα και γρήγορα αποτελώντας τα ιδανικά καυσόξυλα για προσάναμμα. Δίνουν δυνατή φλόγα η οποία όμως δεν διαρκεί αρκετά. 

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
 


Καυσόξυλα Ελιάς


Τα καυσόξυλα ελιάς χρησιμοποιούνται πολύ στην Ελλάδα και αυτό γιατί καίγονται αργά, μυρίζουν ευχάριστα, δίνουν μία δυνατή, γαλάζια φλόγα και κάνουν πολύ ωραία θράκα. 

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
 
 
 


Καυσόξυλα Πεύκου


Τα καυσόξυλα από πεύκο είναι μια εξαιρετική επιλογή για προσάναμμα. Ανάβουν πολύ εύκολα και γρήγορα, προετοιμάζοντας με τον καταλληλότερο τρόπο την εστία σας για την κυρίως καύση. 

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
 


Καυσόξυλα Πουρνάρι


Τα καυσόξυλα από πουρνάρι είναι τα ιδανικά καυσόξυλα για τζάκια γιατί δεν καπνίζουν καθόλου, κρατάνε τη φωτιά για πολλές ώρες και δημιουργούν εξαίρετη θράκα.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τις Αχαρνές και όλη την Αττική.